Bel ons voor een afspraak of offerte 088-7357676

of vraag direct online een offerte aan

Over ons

Wat is het Used Equipment Center?

Uw specialist voor gebruikte en tweedehands heftrucks
Heeft u hoogwaardig intern transport nodig, maar wilt u (nog) niet in een nieuwe machine investeren? MotracLinde Used Equipment Center biedt u gebruikte Linde hef- en magazijntrucks tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De trucks voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk.

Linde Approved
Met het erkende Linde Approved Programma koopt u heftrucks die aan alle fabrieks- en kwaliteitseisen voldoen die Linde wereldwijd aan haar heftrucks stelt. Iedere tweedehands heftruck wordt bij Used Equipment Center op alle fabrieksspecificaties gecontroleerd. Waar nodig worden onderdelen volledig vervangen.

MotracLinde Used Equipment Center
Bent u benieuwd naar het hele proces van binnenkomst van een tweedehands heftruck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck? Wij heten u van harte welkom dit te komen bekijken in ons bezoekerscentrum:

MotracLinde Used Equipment Center
Tweelingenlaan 161
7324 AR Apeldoorn

Wat zeggen onze klanten?
Thijs den Otter, Mauser Benelux in Oosterhout:

“Voordat we besloten voor een Linde Approved truck te gaan, zijn we naar het MotracLinde Used Equipment Center in Apeldoorn gegaan om het hele proces van binnenkomst van een gebruikte heftruck tot de transformatie naar een Linde Approved truck met eigen ogen te zien. En wat daar uit kwam stemde ons zeer tevreden. De trucks zien er uit als nieuw, worden geheel getest en onderdelen waar nodig vervangen. Zo schaf je een bijna nieuwe heftruck aan voor minder geld”.


Wie maken uw tweedehands heftruck zo goed als nieuw?

Het Used Equipment Center team

Het Used Equipment Center team.