Uw specialist in gebruikte heftrucks, pallettrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Gebruikte diesel & LPG heftrucks

De Linde diesel en LPG heftrucks zijn de zuinigste heftrucks in de markt. Kiest u voor een gebruikte diesel of een gebruikte LPG heftruck, dan heeft u niet alleen een heftruck met een laag brandstofverbruik, maar ook een met lage onderhoudskosten én een lange levensduur! Lees hier meer of bekijk hieronder ons actuele aanbod:

Voordelen diesel & LPG heftrucks | Kenmerken diesel & LPG heftrucks

Sorteren op: Bouwjaar | Hefhoogte | Capaciteit | Prijs
Resultaten per pagina: 12 | 24 | 48
 
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.
 

Voordelen tweedehands diesel heftruck en LPG heftruck

Wanneer u een heftruck nodig heeft voor intensief gebruik, maar niet het budget heeft voor een nieuwe diesel of LPG heftruck, kunt u kiezen voor een tweedehands truck. Bij het Used Equipment Center bent u zeker van topkwaliteit met het Linde Approved keurmerk én BMWT-keurmerk.

Een gebruikte Linde diesel of LPG heftruck bij het Used Equipment Center kopen heeft de volgende voordelen:

✓ Direct beschikbaar
✓ Linde Approved
✓ Volledig gereviseerd
✓ BMWT-keurmerk
✓ Snelle levering

Kortom, bent u op zoek naar een tweedehands vorkheftruck op diesel of LPG, dan bent u bij het Used Equipment Center aan het juiste adres. Hier bent u zeker van de kwaliteit én de service.

Kenmerken LPG en diesel heftrucks

De gebruikte diesel heftrucks zijn te koop met een hefvermogen van 1.4 tot 18 ton. Maar u kunt ook voor een gebruikte LPG heftruck kiezen, ook deze hebben een hefvermogen van 1.4 tot 18 ton.

Er is een zeer ruim aanbod tweedehands Linde diesel en LPG heftrucks te koop, waaronder de Linde H16, de Linde H20, de Linde H35, de Linde H50 en de Linde H70.

Gebruikte diesel of LPG heftruck kopen?

Bij het kopen van een gebruikte heftruck is het goed om te kijken naar het aantal draaiuren. Het aantal draaiuren zegt iets over hoe intensief de truck gebruikt is.

Heeft u interesse in een van de tweedehands Linde diesel of LPG trucks? Kom langs bij het Used Equipment Center in Apeldoorn om of neem contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.