Uw specialist in gebruikte heftrucks, pallettrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Gebruikte elektrische heftrucks (1)

De Linde elektrische heftrucks staan voor jarenlange kwaliteit. Daarom geven wij deze heftrucks graag een tweede leven. De gebruikte elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar als driewieler en vierwieler. De kleine draaicirkel van deze heftrucks maakt ze ideaal om in kleine ruimten te werken. Lees hieronder meer, of bekijk direct ons ruime aanbod:

Voordelen elektrische heftrucks | Kenmerken elektrische heftrucks

Sorteren op: Bouwjaar | Hefhoogte | Capaciteit | Prijs
Resultaten per pagina: 12 | 24 | 48
Verkocht

Linde E25 L

387 Serie
Merk
Linde
Categorie
Elektrische vierwiel vorkheftruck
Jaar
2017
Aandrijving
Elektrisch
Capaciteit
2500 kg
€ 32.500,00
Bekijk deze occasion

Wanneer u niet direct wilt investeren in een nieuwe heftruck, kunt u kiezen voor een gebruikte elektrische heftruck. Met de elektrische heftrucks van Linde bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Bij het Used Equipment Center vindt u een zeer ruim aanbod met tweedehands elektrische heftrucks waaronder de Linde E25, de Linde E16 en de Linde E30. Ook kunt u kiezen tussen gebruikte elektrische driewiel vorkheftrucks en een elektrische vierwiel vorkheftrucks.

Voordelen tweedehands elektrische heftruck

Een tweedehands elektrische heftruck bij het Used Equipment Center kopen heeft de volgende voordelen:

✓ Direct beschikbaar
✓ Linde Approved
✓ Volledig gereviseerd
✓ BMWT-keurmerk
✓ Snelle levering

Bij het Used Equipment Center koopt u altijd een gebruikte elektrische heftruck in goed staat. Alle trucks worden namelijk volledig gecontroleerd volgens fabrieksspecificatie en revisie.

Zo bent u zeker dat u een goede tweedehands elektrische heftruck koopt. U koopt de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe heftruck, voor de prijs van een gebruikte heftruck.

Kenmerken elektrische heftrucks

De heftrucks verschillen in onder anderen in capaciteit en hefhoogte. Het bouwjaar zegt niet alles. Bij gebruikte heftrucks is het ook goed om te kijken naar het aantal draaiuren.

Gebruikte elektrische heftruck kopen?

Heeft u interesse in een van onze gebruikte elektrische heftrucks? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u even bij ons langskomen in Apeldoorn. Wij geven u graag persoonlijk advies.