Uw specialist in gebruikte heftrucks, pallettrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Gebruikte elektrische trekkers

Gebruikte elektrische trekkers van Linde zijn een betrouwbare én betaalbare oplossing voor het vervoeren van uw goederen. U geniet namelijk van de kwaliteit & service van Linde, maar betaalt de prijs van een tweedehands elektrische trekker. Lees hier meer, of bekijk hieronder direct ons actuele aanbod.

Sorteren op: Bouwjaar | Hefhoogte | Capaciteit | Prijs
Resultaten per pagina: 12 | 24 | 48
 
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.
 

Bij het Used Equipment Center vindt u de volgende type elektrische trekkers:

  • Meeloop trekkers
  • Trekkers met staplatform
  • Trekkers met zitplatform

De trekkers zijn geschikt voor licht tot zwaar transport. Afhankelijk van welke gebruikte elektrische trekker uw voorkeur heeft, hebben ze een capaciteit tussen de 2 ton en 25 ton.

Voordelen tweedehands elektrische trekker

Het aanbod tweedehands elektrische trekkers bij het Used Equipment Center verandert regelmatig. In het aanbod vindt u o.a. de MEGA E Worker Pick Up, maar ook de kleinere elektrische trekkers zoals de Linde P60 en de Linde P50 serie. Deze laatste twee series zijn geschikt voor het wat lichtere werk.

Een gebruikte elektrische trekker kopen bij het Used Equipment Center geeft u de volgende voordelen:

✓ Direct beschikbaar
✓ Volledig gereviseerd
✓ Linde Approved
✓ BMWT-keurmerk
✓ Snelle levering

Zo bent u zeker van het kopen van een betrouwbare occasion trekker die nog jarenlang mee gaat. Linde Approved betekent dat de trekkers voldoen aan de EU-veiligheidseisen en dat eventuele te vervangen onderdelen vervangen worden met originele Linde onderdelen. Zo bent u dus verzekerd van de echte Linde kwaliteit!

Gebruikte elektrische trekker kopen?

Wilt u een van onze gebruikte elektrische trekkers kopen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel: 088-7357676. Of kom langs bij onze showroom in Apeldoorn, dan kunt u zelf ons aanbod bekijken.