Uw specialist in gebruikte heftrucks, pallettrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Gebruikte reachtrucks

Met een gebruikte reachtruck bent u verzekerd van goede kwaliteit. Alle trucks worden volledig volgens fabrieksspecificatie en revisie gecontroleerd. Zo krijgen alle Linde gebruikte reachtrucks het Linde Approved én het BMWT-keurmerk! Bekijk het aanbod hieronder of lees meer:

De kracht van de reachtruck | Voordelen tweedehands reachtruck

Sorteren op: Bouwjaar | Hefhoogte | Capaciteit | Prijs
Resultaten per pagina: 12 | 24 | 48
 
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.
 

Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte reachtruck van goede kwaliteit, bent u bij het Used Equipment Center aan het juiste adres. Alle trucks worden namelijk volledig volgens fabrieksspecificatie en revisie gecontroleerd. Zo krijgen alle tweedehands Linde reachtrucks het Linde Approved én het BMWT-keurmerk!

Bij het Used Equipment Center vindt u een ruim aanbod gebruikte reachtrucks, zoals de Linde R16, de Linde R20 en de Linde R14.

De kracht van de reachtruck

De reachtruck is ideaal in omgevingen waar lasten op grote hoogten weggezet moeten worden. Met een tweedehands Linde reachtruck kunt u tot een hoogte van 13 meter lasten wegzetten. Ze zijn verkrijgbaar met een hefvermogen tot 2.5 ton.

Door de hefhoogte én door z’n compacte formaat wordt de reachtruck vaak gebruikt in opslagruimtes en magazijnen met smalle gangen en veel stellingen. De Linde reachtruck staat garant voor nauwkeurige handling en uitmuntende prestaties.

Voordelen tweedehands reachtruck

Koopt u een gebruikte reachtruck bij het Used Equipment Center, dan heeft u de volgende voordelen:

✓ Direct beschikbaar
✓ Linde Approved
✓ Volledig gereviseerd
✓ BMWT-keurmerk
✓ Snelle levering

Gebruikte reachtruck kopen

Een Linde reachtruck gaat jaren mee. Ze staan garant voor een hoge kwaliteit en zijn duurzaam. Heeft u dus een beperkt budget, dan kunt u gerust een tweedehands Linde reachtruck kopen.

Kom gerust eens langs bij het Used Equipment Center in Apeldoorn om al onze reachtruck occasions te bekijken. Wij geven u graag persoonlijk advies.