Uw specialist in gebruikte heftrucks, pallettrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Wat is het Used Equipment Center?

Het Used Equipment Center geeft betrouwbare heftrucks met aantoonbare logistieke ervaring een ‘tweede’ leven. Zo heeft u de kwaliteit én de garantie van een nieuwe heftruck of magazijntruck, voor de prijs van een gebruikte truck. Alle trucks voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk.

Het Used Equipment Center is uw specialist in gebruikte heftrucks én magazijntrucks!

Linde Approved ✓

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk voor iedereen. Daarom werkt het Used Equipment Center met het erkende Linde Approved Programma. Dankzij dit programma koopt u gebruikte heftrucks die aan alle fabrieks- én kwaliteitseisen voldoen die Linde wereldwijd aan haar heftrucks stelt. Indien nodig worden onderdelen volledig vervangen.

Bezoek het Used Equipment Center

Wilt u het hele proces van binnenkomst van de tweedehands heftruck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck zelf ervaren? U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in het bezoekerscentrum:

Used Equipment Center
Tweelingenlaan 161
7324 AR Apeldoorn

Team Used Equipment Center

Wat zeggen onze klanten?

Thijs den Otter, Mauser Benelux in Oosterhout:

” Voordat we besloten voor een Linde Approved truck te gaan, zijn we naar het Used Equipment Center in Apeldoorn gegaan om het hele proces van binnenkomst van een gebruikte heftruck tot de transformatie naar een Linde Approved truck met eigen ogen te zien. En wat daar uit kwam stemde ons zeer tevreden. De trucks zien eruit als nieuw, worden geheel getest en onderdelen waar nodig vervangen. Zo schaf je een bijna nieuwe heftruck aan voor minder geld!”