Uw specialist in gebruikte heftrucks, pallettrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Heftrucktrainingen

Veiligheidstrainingen voor heftrucks en magazijntrucks

Jaarlijks gebeuren er 1700 ongevallen met heftrucks. Door uw chauffeurs goed op te leiden, verkleint u de kans op een ongeluk.

Wij bieden verschillende heftrucktrainingen aan:

  • Heftrucktrainingen
  • Magazijntrucktrainingen

Onze trainingen
De trainingen worden gegeven in kleine groepen. Zo krijgt iedere deelnemer de juiste aandacht tijdens de cursus. Ook verbetert hierdoor de rijvaardigheid van de cursisten aanzienlijk. De trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers.

Maatwerk trainingen
Omdat onze trainingen maatwerk zijn, zijn ze toegespitst op uw specifieke wensen. De exacte inhoud van de trainingen en de specifieke wensen stemmen wij met u af. Dit doen we samen met opleider The Knowledge. The Knowlegde is onze ervaren partner in trainen en opleiden en biedt een ruim aanbod logistieke trainingen met de focus op veiligheid

Certificaat
Na afloop van de heftrucktraining ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname. Hiermee voldoet u als werkgever aan de Arbowet. CCV en SOG-VCA Certificering behoren tot de mogelijkheden.

Locatie
Bij voorkeur wordt de training op uw bedrijfslocatie gegeven (InCompany). Zo is de training namelijk zo realistisch mogelijk en kan deze ook direct afgestemd worden op uw situatie.

Trainingen kunnen ook verzorgd worden in één van de simulatiemagazijnen.

Inschrijven training?

Inschrijven voor de trainingen kan via de MotracLinde website of via het contactformulier.